Atunci când silueta ta are nevoie de rezultate vizibile și durabile, CLA SoS Silueta este soluția.

CLA înseamnă acid linoleic conjugat. Pe acest acid gras esențial l-ai găsi în mod normal, în cantități insuficiente pentru rezultate, în carnea de vită și lactate.De aceea SoS Silueta îl aduce din extractul de șofrănel, o sursă vegetală foarte bogata de acid linoleic conjugat.

Cercetările științifice au arătat că aceasta este soluția naturală pentru a reduce grăsimea din corp și pentru a îmbunătăți aspectul siluetei.

 
 

CLA SoS Silueta este cel mai bun tip de acid linoleic conjugat disponibil pe piață. Concentrația lui de substanță activă, de până la 85% a făcut ca el să fie cel mai vândut supliment patentat de acest tip din lume.

Profesioniștii din domeniul sănătății au încredere în CLA SoS Silueta datorită celor peste 18 studii care i-au demonstrat eficiența, beneficiile pentru sănătate și siguranța utilizării sale.

 
Blochează grăsimile Crește rata de ardere a grăsimilor și accelerează metabolsimul Tonifiază și previne reîngrăşarea


 

 

Rezultatele științifice îți arată de ce CLA din gama SoS Silueta este soluția inteligentă:

Administrarea acidului linoleic conjugat pentru 3 luni la adulţi sănătoşi cu un stil de viaţă activ, a dus la scăderea procentului de grăsime corporală de la 21,3% la 17%, în timp ce musculatura s-a păstrat.

Grupul căruia i s-a administrat CLA a avut o scădere semnificativă a grăsimii abdominale spre deosebire de grupul căruia i s-a administrat un placebo.

 

CLA SoS Silueta este o sursă patentată de acid linoleic conjugat, extras din semințe de șofrănel.

Acest acid gras de tipul Omega 6 care are numeroase proprietăți benefice pentru organismul tău se găsește și în carnea de vită sau lactate însă în cantități prea mici pentru rezultate.

Pentru a obține eficacitatea maximă ai nevoie de 3 grame, zilnic de CLA pe care le-ai putea asimila consumând 15 litri de lapte.

Deoarece CLA SoS Silueta este extras din cea mai bună sursă cunoscută(semințele de șofrănel), cu o singură capsulă de CLA SoS Silueta obții minimum 80% acid linoleic conjugat din 1000 mg de substanță.

Când folosești CLA SoS Silueta elimini în mod natural grăsimile din organism și împiedici asimilarea celor noi, accelerând metabolismul pentru a obține o siluetă tonifiată și suplă.

Asimilarea unei cantități optime de CLA în dietă este dificilă. Carnea de vită și lactatele reprezentau odată o sursă bună de acid linoleic conjugat. Cu toate acestea în ultimii 30 de ani, felul în care sunt hrănite bovinele a dus la scăderea drastică a aportului de CLA pe care îl putem obține din alimentația zilnică.

Doza recomandată de acid linoleic conjugat este foarte importantă pentru a obține rezultate. Rezultatele științifice au arătat că pentru rezultate optime este nevoie de 3 grame de CLA zilnic, adică 3 capsule pe zi.

Deoarece CLA SoS Silueta nu conține stimulenți artificiali sau substanțe agresive cu organismul, procesul de slăbire este unul sănătos pentru care este recomandată o cură de 2-3 luni.

Cura trebuie să pornească de la o capsulă pe zi în primele 2 zile. Dacă organismul reacţionează favorabil la nivel digestiv, se creşte doza la 2 capsule pe zi, administrate dimineaţa şi la prânz, pentru încă două zile. Apoi, se urmează tratamentul cu 3 capsule pe zi timp de 3 luni.

Studiile ştiinţifice au arătat că folosirea cu regularitate a CLA SoS Silueta are efecte benefice şi fără exerciţii. Cu toate acestea, rezultatele acidului linoleic conjugat sunt cu mult mai mari dacă se asociază cu activităţi fizice regulate şi o dietă adecvată.

Conținut: Acid Linoleic Conjugat 1000 mg (80%-85%)

Tonalin FF, obtinut din seminte de sofranel

 

Concentratul de otet de mere CLA Tonalin