Ai nevoie de Concentrat de oțet de mere atunci când nu poți să începi să slăbești, atunci când ai nevoie să reduci apetitul, să reglezi tranzitul intestinal și să accelerezi metabolismul.

Concentratul de oțet de mere este o inovație care potențează efectele de slăbire și detoxifiere ale vechiului remediu, oțetul de mere.

 

Formula inovatoare Metabolism Activ aduce un suport suplimentar în obţinerea rezultatelor. Vitaminele B(B1, B2, B6, B9, B12) și Vitamina E din acesta, au rolul de a susține un metabolism energetic normal, ele contribuind la reducerea oboselii, extenuării și la protejarea împotriva radicalilor liberi.

 

 

 
Scade apetitul Reglează tranzitul intestinal și detoxifiază Accelerează metabolismul

 

 

 

 

Rezultatele științifice îți arată de ce Concentratul de oțet de mere din gama SoS Silueta este soluția inteligentă:

Sațietatea conferită de oțetul de mere a fost demonstrată printr-un studiu care a arătat că pe măsură ce este administrat mai mult din acest preparat, crește și perioada de sațietate a subiecților. S-a demonstrat că administrarea oțetului de mere înainte de o masă bogată în carbohidrați a scăzut nivelul glicemiei subiecților cu 20% față de a celor care nu au beneficiat de administrarea substanței.

 

 

 
2 cps/zi, cu 20-30 de min. înainte de masă, timp de 3 luni. Deoarece Concentratul de oţet de mere poate ridica aciditatea gastrică, în cazul persoanelor care au afecțiuni gastrice nu este recomandată administrarea înainte de masă

Deoarece Concentratul de Oțet de mere SoS Silueta nu conține stimulenți artificiali sau substanțe agresive cu organismul, procesul de slăbire este unul sănătos pentru care se recomandă o cură de 2-3 luni.
 Compoziție:

 

 

Cant.

%DZR*

 

Cant.

%DZR*

Concentrat de oțet de mere

1000 mg.

**

Vitamina B12

2 mcg.

80

Vitamina B1

2,8 mg.

254

Vitamina E

20 mg.

166

Vitamina B2

3,12 mg.

223

Acid folic

400 mcg.

200

Vitamina B6

4,0 mg.

286

 

 

 

 *=Doza Zilnică Recomandată cf.Directivei 2008/100/EC; **=doza zilnică nu a fost stabilită

Concentratul de otet de mere CLA Tonalin